image reproduction and development

Forskningsspåret Reproduktion och utveckling startade den 27 oktober 2017 vid institutionen för Kvinnors och barns hälsa, Uppsala universitet. Forskningsspår är nya forskarutbildningskurser vid vetenskapsområdet för medicin och farmaci på Uppsala universitet.

Kommande seminarier

Annonseras inom kort

Seminarier ges genom Zoom, kontakta Theodora för länk.

Temadagar i forskningsspåret

Årets temadag i forskningsspåret Reproduktion och utveckling 2021

20 december klockan 13.15 till 16.00

Plats: Rudbeck laboratoriet C11 och Zoom

Doktoranderna inom spåret är spridda i världen och inom Uppsala. För att möjliggöra nätverk, som beslutades på förra temadagen i forskningsspåret, kommer detta år att fokusera på pågående doktorandprojekt inom forskningsspåret.

Alla deltagande doktorander i forskningsspåret kommer att presentera sitt projekt i en 10-minuters presentation. Deltagande kommer att vara möjligt på plats på Rudbecklaboratoriet eller genom zoom (länk kommer att skickas ut till registrerade deltagare). Vi kommer att ha en paus för fika för deltagarna vid Rudbecklaboratoriet.

Vi börjar klockan 13.15 och slutar senast 16.00.

Registering via denna länk.

Forskarutbildningskurser

Den återkommande kursen Research in Reproduction and Development 1.5 ECTS gavs våren 2018 och via Zoom våren 2020.  För mer information läs gärna kursplanen och våra kursutvärderingar för 2018 och 2020.

Nästa kurs ges den 12-14 april och den 22 april. Via dessa länkar finner ni preliminärt schema och kursanmälan.

Seminarier

Seminarier annonseras till våra deltagare via vår e-postlista. Du kan också bli mottagare genom att skicka e-post till denna adress. Meddela i meddelandet vilken e-postadress du vill lägga till listan.

Vi välkomnar forskningsseminarier från alla inom forskningsfältet. Är du en doktorand inom forskningsspåret som snart skall disputera eller är du en handledare som vill presentera egen forskning eller tipsa om en doktorand? Hör av dig till kursledaren och boka en tid.

Senast uppdaterad: 2021-10-21